Privat omsorg

Personlig hjemmepleje i top kvalitet

 

Vi er Privat omsorg

– En del af fritvalgsordningen

Privat omsorg yder personlig pleje, praktisk hjælp og tilvalgsydelser til ældre i Frederikssund og Egedal kommune. Du kan vælge os som din private hjemmepleje – helt gratis. Det kræver blot, at du allerede er visiteret til offentlig hjemmepleje i kommunen.

Hos os er du og dine nærmeste i trygge hænder. Vi følger kommunens retningslinjer, med en fleksibel tilgang til dig og dine behov, baseret på dialog og gensidig forståelse. Alle plejeopgaver bliver udført af højt kvalificeret personale, som prioriterer nærvær og faste rammer i plejen.

Tilvalgsydelser

– Er der andet, vi kan hjælpe dig med?

Har du brug for mere end hvad kommunen har bevilliget? Vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser, som du kan tilvælge imod egenbetaling.

Frisør

Vinduespudsning

IT-support

Rengøring

Tøjvask

Madanretning

Havearbejde

Hundeluftning

Flytning

Aflastning

Vores fem fokusområder:

Rehabiliterende indsats

Vi motiverer den enkelte borger til at bibeholde og genvinde det psykiske og fysiske funktionsniveau. Vi støtter og guider ud fra borgerens selvstændighed, med en anerkendende og rehabiliterende tilgang.

Emotionelle relationer

Vi skaber tryghed og yder omsorg hos den enkelte borger og pårørende, som møder det samme kendte ansigt til dagens plejeopgaver. Vi arbejder aktivt i et tværfagligt samarbejde med relevante partnere.

Intuitiv tænkning

For os handler helhedspleje om at registrere og måle med årsag og virkning. Samtidig sanser og observerer vi den enkelte borger bagom sygdom og funktionsnedsættelse.

Ansvarlig adfærd

Vi lever op til vores forpligtelser med en fuldt funktionel arbejdsmiljø-organisation. Med Dansk Erhverv som partner sikrer vi ordnede forhold, og vi leverer høj kvalitet i observationer og dokumentation.

Faglighed til fingerspidserne

Teamet består af fagligt kvalificerede medarbejdere med erfaring indenfor helhedspleje, sygepleje og rehabilitering.
Alle medarbejdere gennemgår kompetenceudvikling med fokus på tidlig opsporing og forebyggelse af sygdom.

Kontakt os:

Vi er på kontoret mandag til fredag kl. 08:00 til 15:00.

Adresse

Egedal Centeret 83,
3660 Stenløse
Mail: privatomsorg@ajourcare.dk
Telefon: +45 55 34 14 00 (tast 3)