VI ER AJOURCARE

AjourCare er et familieejet selskab med solid erfaring indenfor sundhedsområdet. Succesen startede i 2006 i den sydlige del af Region Sjælland, hvor Ida Paridon etablerede Vipvikar.

Vipvikar eksisterer i dag under navnet AjourCare og forsyner Region Sjælland med sundhedsfagligt personale til sygehuse og kommunal pleje.

Senere blev Idas svoger Flemming Paridon en del af forretningen, og virksomheden fik aftaler i stand indenfor respiratorisk overvågning i eget hjem.  

Næste generation af Paridon-familien driver forretningen videre og nye strategiske forretningsområder indfases. AjourCare har bl.a. etableret egen privat hjemmepleje i flere kommuner på Sjælland med stor succes.  

VORES KERNEVÆRDIER

NÆRVÆR

Samarbejde, gensidig respekt og omsorg er omdrejningspunkt i alle vores relationer. Ved at være rummelige, imødekommende og empatiske sikrer vi et nærværende, trygt og tillidsskabende miljø med fokus på den enkeltes trivsel og behov.

UDVIKLING

Vi udvikler os konstant ved at være nysgerrige, lyttende og opsøgende. Baseret på faglighed, kompetenceløft og mange års erfaring skaber vi en unik kombination af nytænkning og bæredygtige traditioner.

Med vores unikke faglighed og nærvær er vi en attraktiv samarbejdspartner og arbejdsplads.  

PROFESSIONALISME

Vi er dedikerede og kompetente medarbejdere, der sikrer sundhedsfaglige ydelser på et højt niveau. Ansvarlighed og medmenneskeligt engagement baseret på fleksibilitet og kvalitet garanterer en stabil og fokuseret opgaveløsning.

Holdet bag

Vores dygtige vikarer og faste personale i plejen er afgørende medspillere i AjourCare. Vi er alle med til at højne kvaliteten i det danske sundhedsvæsen. Det gør vi med sjov, samhørighed og højt til loftet

LEDERGRUPPEN

RUNE S. Paridon

“Hos AjourCare er vi med til at højne kvaliteten i det danske sundhedsvæsen.” Vi har udviklet en forretning, hvor vi udelukkende fokuserer på det, vi er bedst til.” 

Rune Stopa Paridon

CEO

Bedre omsorg starter her

Skriv til os.

Vi besvarer din besked hurtigst muligt.

Eller ring på 55 34 14 00

15 + 8 =