Ajourcare privat omsorg

Vi hedder AjourCare Privat omsorg, og det er ikke tilfældigt. At udvise omsorg i en professionel sammenhæng kræver særlige færdigheder samt en dyb forståelse for det hele menneske.

Uanset om vi yder personlig pleje eller praktisk hjælp hos den enkelte borger, er omsorg det bærende element i vores arbejde. 

Hos os er du og dine nærmeste i trygge hænder. Vi følger kommunens retningslinjer med en fleksibel tilgang til dig og dine behov baseret på dialog og gensidig forståelse. Alle plejeopgaver bliver udført af højt kvalificeret personale, som prioriterer nærvær og faste rammer i plejen.

Tilkøbsydelser

Har du brug for hjælp til andre ydelser end hvad din kommune har bevilliget? Vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser, som du kan tilvælge imod egenbetaling.

It support

Flytning

Hundeluftning

Ledsagelse

Tøjvask

Indkøb

Madlavning

Havearbejde

Rengøring

Frisør

Vinduespudsning

Hvad vi er kendt for

Vi står stærkt i branchen med vores fem ambitiøse fokusområder som er med til at gøre os til borgernes foretrukne hjemmepleje.

 

N

Rehabiliterende indsats

Vi motiverer den enkelte borger til at bibeholde og genvinde det psykiske og fysiske funktionsniveau. Vi støtter og guider med en anerkendende og rehabiliterende tilgang.

N

Intuitiv tænkning

Vi fokuserer ikke kun på sygdom og funktionsnedsættelse. Vi ser borgerens tilværelse og egne behov som en helhed.

N

Emotionelle relationer

Vi skaber tryghed og yder omsorg hos den enkelte borger og pårørende, som møder det samme kendte ansigt til dagens plejeopgaver. 

N

Ansvarlig adfærd

Vi lever op til vores forpligtelser med en fuldt funktionel arbejdsmiljø-organisation. Vi leverer høj kvalitet i observationer og dokumentation.

N

DYB FAGLIGHED

Teamet består af fagligt kvalificerede medarbejdere med erfaring indenfor helhedspleje, delegeret sygepleje og rehabilitering.

Bedre omsorg starter her

Skriv til os.

Vi besvarer din besked hurtigst muligt.

Eller ring på 55 34 14 00

7 + 1 =

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er altid klar med svar, uanset om du vil vide mere om vores hjemmepleje, vikarservice eller dine karrieremuligheder i AjourCare.