Cookie- og privatlivspolitik

De oplysninger AjourCare ApS registrerer opfattes ikke som personfølsomme i persondatalovens forstand, men vi følger reglerne i persondataloven. Derfor skal vi oplyse, at:

Den dataansvarlige er: AjourCare ApS, Algade 36, 4760 Vordingborg. www.AjourCare.dk

Formålet med indsamlingen af oplysninger om dig, er at kunne give dig midlertidigt arbejde indenfor vikarområdet eller som fastansat indenfor handicaphjælperområdet

De oplysninger, der anmodes om, er obligatoriske (markeret med fed) eller valgfri (langt de fleste, men jo flere oplysninger vi har om dig, jo bedre kan vi matche dig med en opgave).

Vores personalekonsulenter modtager dine oplysninger og behandler din ansøgning, samt har kontakten til dig i det daglige. Vi giver IKKE oplysninger videre til 3. part, med mindre du har givet accept heraf. Oplysninger i anonymiseret form kan dog videregives, såfremt en kunde ønsker CV fremsendt.

Du kan altid se de oplysninger vi har registreret på dit stamkort via din adgang til vores system. du får en kode tilsendt, når vi har registreret din henvendelse.

Du kan ændre på de registrerede oplysninger via din adgang til vores system.

Ønsker du at oplysninger fjernes, kan du kontakte AjourCare ApS, Algade 36, 4760 Vordingborg, på mail: mail@ajourcare.dk

Sikkerhedsniveauet ved behandling af dine oplysninger er højt, dels i den elektroniske behandling, hvor der sker en kryptering af dine data, dels i den personlige behandling, hvor vores personalekonsulenter og øvrigt personale er omfattet af den skærpede tavshedspligt.

Der sker ikke yderligere indsamling af oplysninger, end dem du har afgivet, enten via ansøgningen, eller efterfølgende. Vi kan dog have opklarende spørgsmål til nogle af dine besvarelser.

Oplysninger om mulige arbejdstider skal du dog løbende afgive via din adgang til vores system

Evt. spørgsmål vedr. behandling og beskyttelse af personoplysninger kan rettes til AjourCare ApS, Algade 36, 4760 Vordingborg, på mail: mail@ajourcare.dk

 

Cookies

Ajourcares hjemmeside anvender cookies.

En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller mobil, hvis du accepterer det. En cookie kan for eksempel registrere din IP adresse og din geografiske placering.

Hvis du har sagt ja til cookies, og senere fortryder, kan de slettes igen i din browser, hvis du ønsker det, og du har også mulighed for at blokere cookies.

Der kan ikke installeres skadelige programmer på din pc via en cookie.

Hvis du siger nej tak til cookies, kan du dog opleve, at hjemmesiden ikke fungerer helt optimalt, og at noget af indholdet ikke vil være tilgængeligt.

Formålet med at bruge cookies er at give dig en bedre oplevelse, og en bedre service på vores hjemmeside, idet en cookie registrerer dine bevægelser på vores hjemmeside. Dermed har vi mulighed for at forbedre, tilrette og målrette vores service over for dig som bruger, og via statistik på alle brugere, at optimere vores hjemmeside og information generelt.

Du kan se mere om vores cookiepolitik og ændre dine cookievalg ved at klikke på cookie-ikonet i nederste venstre hjørne.

Privatlivspolitik

De oplysninger, som du giver os om dig, når du bruger vores hjemmeside, kaldes personoplysninger. De kan være med til at identificere dig som person. Du afgiver for eksempel selv dine personoplysninger i form af navn og e-mailadresse, når du tilmelder dig til et nyhedsbrev.

Når du siger ja til cookies, indsamler vi også oplysninger om dig ad den vej. Det kan for eksempel være din IP adresse, din geografiske placering, eller oplysninger om hvad du interesserer dig for. Vi registrerer ikke oplysninger, som du ikke har givet samtykke til, enten via accept af cookies, eller via de oplysninger, som du selv har givet os.

Vi overholder EU Persondataforordningen, og den tilhørende danske lovgivning på området, og vi har sikret dine oplysninger på forsvarlig vis mod offentliggørelse og misbrug. Vi gemmer kun dine oplysninger så længe vi har et lovligt formål til det.

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev, hvorefter vi straks vil slette dine personoplysninger.

I nogle tilfælde bruger vi databehandlere, som vi videregiver dine personoplysninger til Det kan for eksempel være til udsendelse af nyhedsbreve eller til ekspedition og/eller forsendelse af ordrer.

Vi anvender naturligvis kun databehandlere, som kan opfylde kravene i lovgivningen, og som vi har indgået de fornødne aftaler med. Alle vores data er placeret på servere inden for EU/EØS, og det samme gælder for vores databehandlere.

Hvis du er i tvivl om, hvad og hvor meget vi har registreret om dig, har du ret til at anmode om indsigt i disse oplysninger. En henvendelse vedrørende indsigt skal rettes skriftligt til os. Vi har pligt til at sikre os, at oplysningerne udleveres til den rette person, så vi vil om nødvendigt kontakte dig for at få bekræftet din identitet.  Hvis du ønsker indsigt, skal du sende en mail til mail@ajourcare.dk, og skrive ”Indsigt” i emnefeltet. Anmodninger om indsigt skal normalt besvares inden 30 dage. Såfremt dette ikke er muligt, vil du modtage besked om forventet svartid, som maksimalt må være 90 dage.

Hvis de oplysninger vi har registreret om dig er forkerte, har vi pligt til at rette dem, eller til at slette dem hvis du ønsker det, og hvis lovgivningen i øvrigt tillader det.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine oplysninger, så skal du rette henvendelse til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk, hvor du har mulighed for at indgive din klage.